Friss topikok

  • griet: :))) (2010.04.15. 21:58) Ki lehet a mi hősünk?
  • királycsináló: Én Chuck Norrisra szavaztam négy okból! Az első: Chuck Norris nehogy egy körbepörgő rúgással lerú... (2010.04.14. 02:29) Kinek a javára lépjünk vissza?
  • bryan: " Egy - a szó legszorosabb értelmében vett - Retkes lejáratás már mit sem oszt, szoroz" Ellenfele... (2010.04.11. 16:26) Igen, lehet!
  • BrianBrian: április 8-án délben 8,3 millió, a címsorban. Az is szép :-), holnap kiderül, mit kapunk érte! (2010.04.10. 15:09) Aktuális állás - Már 8,3 milliónál tartunk
  • Oblomov: Be kell-e emelni az alkotmányba a lakhatási jogot? Köszi. (2010.04.09. 19:56) Véghajrá élőben!

Igen lehet!

Az LMP egy évvel ezelőtt alakult, de ma már Magyarorszég negyedik legerősebb pártja. Nem hagyjuk, hogy az életünk a nagy pártok és a szélsőjobb játékszerlévé váljon! Most az Ön szavazatán múlik, hogy lesz-e új, demokratikus párt a parlamentben. Mi készen állunk!

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Feliratkozás

www.kalozpart.org

Creative Commons Licenc

+1 érv: Lehet más a politikai morál?

2010.03.30. 12:07 :: igen_lehet_szerk

Szerintünk, igenis lehet. A Lehet Más a Politika elutasítja azt a hozzáállást ami az elmúlt években eluralkodott. Azt, hogy a politika a sárdobálásból és a választók gyereknek nézéséből áll. Az a folyamat amiben a botránypolitizálás kerekedik felül az elvek és tények csatájánál, önkéntelenül is eltávolítja az embereket a politikától. Az LMP hisz abban, hogy ha az embereket érdekelté tesszük a politika iránt, ha közelebb hozzuk az ország, a közösség ügyeinek intézését hozzájuk, akkor az emberek is érdeklődni fognak iránta. Az LMP nem a botrányok mentén, nem a rövidtávú szavazatszerzés érdekében fog politizálni, hanem elvek és tények mentén kívánja irányítani az országot, tenni ügyeiért, mindezt pedig úgy, hogy közben elmagyarázza az állampolgároknak, mit miért tesz, és ezzel is közelebb hozza számukra a politikát, érdekessé tegye nekik. Az LMP minden olyan javaslatot támogatni fog ami a részvételt erősíti, ami segít az állampolgárok politikai iránti érdeklődésének visszaszerzésébe, az állampolgárok közügyekbe való bevonását.

 

Szólj hozzá!

Címkék: miertlmp 1 erv 1 erv

A bejegyzés trackback címe:

https://igenlehet.blog.hu/api/trackback/id/tr291876927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása