Friss topikok

  • griet: :))) (2010.04.15. 21:58) Ki lehet a mi hősünk?
  • királycsináló: Én Chuck Norrisra szavaztam négy okból! Az első: Chuck Norris nehogy egy körbepörgő rúgással lerú... (2010.04.14. 02:29) Kinek a javára lépjünk vissza?
  • bryan: " Egy - a szó legszorosabb értelmében vett - Retkes lejáratás már mit sem oszt, szoroz" Ellenfele... (2010.04.11. 16:26) Igen, lehet!
  • BrianBrian: április 8-án délben 8,3 millió, a címsorban. Az is szép :-), holnap kiderül, mit kapunk érte! (2010.04.10. 15:09) Aktuális állás - Már 8,3 milliónál tartunk
  • Oblomov: Be kell-e emelni az alkotmányba a lakhatási jogot? Köszi. (2010.04.09. 19:56) Véghajrá élőben!

Igen lehet!

Az LMP egy évvel ezelőtt alakult, de ma már Magyarorszég negyedik legerősebb pártja. Nem hagyjuk, hogy az életünk a nagy pártok és a szélsőjobb játékszerlévé váljon! Most az Ön szavazatán múlik, hogy lesz-e új, demokratikus párt a parlamentben. Mi készen állunk!

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Feliratkozás

www.kalozpart.org

Creative Commons Licenc

Levél a barátoknak, ismerősöknek

2010.04.07. 01:50 :: Igen lehet!

 Kedves Ismerőseim, Barátaim!

 
Szurkolni nem elég, szavazni is kell.
Rajtunk múlik, hogy a következő négy év három párt politikai kakasviadaláról fog-e szólni, vagy lesz egy, a józan ész pártján álló új politikai erő a parlamentben. A közvélemény-kutató cégek már bejutási küszöb felett mérik az LMP-t, de sajnos a labda még nincsen a hálóban, a gólt csak a szavazatainkkal tudjuk belőni.
Ezért arra kérlek, hogy ha szeretnél négypárti parlamentet az LMP részvételével, akkor szólj minden ismerősödnek, hogy legalább a listás szavazatukkal az LMP-t támogassák!
 
Nézd meg az LMP kampányfilmjét, és küldd tovább: https://www.youtube.com/watch?v=f39uanvUMNI
 
Üdvözlettel,
 
x y
 
 
 
 
Kedves Ismerősöm, Barátom!
 
Az elmúlt másfél évben felnőtt egy új politikai erő lelkes fiatalokból, kompetens szakemberekből, és sok-sok civilből, akik egy boldogabb Magyarország reményében, – ahogy Tölgyessy Péter fogalmazott - „Nem a pénzért, a nyilvánosság csillogásáért dolgoztak, hanem jobbára tiszta hazaszeretetből.” Most, a közvélemény-kutatások a bejutási küszöb felett mérik a Lehet Más a Politika támogatottságát, de bejutni csak akkor fog, ha elég sokan tényleg szavazunk is rá most vasárnap.
 
Nézd meg az LMP kampányfilmjét, küldd tovább, és gyere el szavazni vasárnap! https://www.youtube.com/watch?v=f39uanvUMNI
 
Listás szavazatoddal az LMP-t, a józan, demokratikus politikát, a három helyett négypárti parlamentet támogasd!
 
Köszönettel,
 
X Y
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenlehet.blog.hu/api/trackback/id/tr401900650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása