Friss topikok

  • griet: :))) (2010.04.15. 21:58) Ki lehet a mi hősünk?
  • királycsináló: Én Chuck Norrisra szavaztam négy okból! Az első: Chuck Norris nehogy egy körbepörgő rúgással lerú... (2010.04.14. 02:29) Kinek a javára lépjünk vissza?
  • bryan: " Egy - a szó legszorosabb értelmében vett - Retkes lejáratás már mit sem oszt, szoroz" Ellenfele... (2010.04.11. 16:26) Igen, lehet!
  • BrianBrian: április 8-án délben 8,3 millió, a címsorban. Az is szép :-), holnap kiderül, mit kapunk érte! (2010.04.10. 15:09) Aktuális állás - Már 8,3 milliónál tartunk
  • Oblomov: Be kell-e emelni az alkotmányba a lakhatási jogot? Köszi. (2010.04.09. 19:56) Véghajrá élőben!

Igen lehet!

Az LMP egy évvel ezelőtt alakult, de ma már Magyarorszég negyedik legerősebb pártja. Nem hagyjuk, hogy az életünk a nagy pártok és a szélsőjobb játékszerlévé váljon! Most az Ön szavazatán múlik, hogy lesz-e új, demokratikus párt a parlamentben. Mi készen állunk!

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Feliratkozás

www.kalozpart.org

Creative Commons Licenc

Kedves Barátunk!

2010.03.30. 21:25 :: Igen lehet!

A segítségeddel és a magyar választópolgárok segítségével közösen sikerült felépítenünk egy tiszta, demokratikus, felelős új politikai erőt. 

A magyarországi pártok között eddig egyetlenként nyílt kampányszámlát indítottunk éa elkészítettük programunkat. Az ország valamennyi megyéjében összegyűjtöttük a listaállításhoz szükséges kopogtatócédulákat, április 11-én az ország valamennyi pontján lehet szavazni az LMP-re!

Az elmúlt hetek közvélemény-kutatásai tükrében elmondhatjuk: a rendszerváltás óta egyetlen újonnan létrejött demokratikus párt sem kapott még olyan lehetőséget, mint amilyen most az LMP előtt áll.

Köszönjük, hogy segítettél idáig eljutni!

Most már csak annyi kell, hogy a választók jól láthassanak minket, és meghallják üzenetünket.

Ehhez azonban a kampány hátralévő heteiben pénzre van szükségünk.

Nyílt kampányszámlánk elindítása óta a kizárólag tagdíjakból és adományokból álló bevételeink értéke átlépte a 20 millió forintot. Eddigi kiadásaink eltörpülnek azokhoz az összegekhez képest, amiből Magyarországon politikát szokás csinálni. 

Az igazán sikeres szerepléshez azonban a kampány hátralévő szakaszában még legalább ennyi támogatást össze kell gyűjtenünk. Veled együtt sikerülni fog!

Fontos, hogy tudd: most tényleg számít a legkisebb segítség is. A legfeljebb 10 ezer forintos címletekből is több, mint másfélmillió forint adomány gyűlt eddig össze, míg annak az ötszáz embernek, akik 50 ezer forintot meg nem haladó értékben támogattak minket, bevételeink majdnem egynegyedét köszönhetjük. Köszönjük! Most arra kérünk, segíts nekünk további támogatókat találni. 

Gondold végig, hogy tudod-e támogatni az LMP akár egészen csekély összeggel is. Ha egy kicsit is tudsz adni, adj most! Az egy-két ezer forintos támogatások is rengeteget számítanak.

Küldd tovább ismerőseidnek ezt az adománykérő levelet! Kérd meg őket is, hogy tegyenek így!

Légy a forrásszervezőnk! Telefonon vagy személyesen kérd meg legalább egy ismerősöd, hogy támogassa az LMP kampányát a következő egy hétben - az összeget nyugodtan bízd rá.  Tudod: nem kevesektől kérünk sokat, hanem sokaktól keveset. Ez a filozófia megvéd bennünket azoktól a csapdáktól, amelyekbe mások beleestek, és a gyakorlatban is működik - de szükség van hozzá a Te részvételedre is. Ebben az esetben is igaz: Veled együtt lehet más a politika! 
 
Kérünk, segíts most!

Számlaszámunk:   10700206-48911506-52000001 (Lehet Más a Politika; CIB Bank)

Bővebben és Paypal:   http://lehetmas.hu/tamogatom
 

Köszönjük az LMP valamennyi tagja nevében:

Karácsony Gergely kampányfőnök

Pinczés Bálint támogatásszervező koordinátor 
 
 
 
 
Támogatási elveinkről az alábbi URL-en tájékozódhatsz:

http://lehetmas.hu/tamogatom/539/tamogatasi-elveink
 

1 komment · 1 trackback

Címkék: levél támogatás kampányfinanszírozás

A bejegyzés trackback címe:

https://igenlehet.blog.hu/api/trackback/id/tr781882380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehet, hogy Túl Más ez a Politika? 2010.03.31. 08:47:53

Az LMP annyira más eszközökkel akar politikát csinálni, hogy ezzel ők maguk teszik lehetetlenné, hogy sikeresek legyenek.  (Fotó: lehetmas.hu) AZ LMP tegnap arra kérte szimpatizánsait, hogy adjanak pénzt a párt kampányára, mivel pártkasszájuk &quo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeM 2010.03.31. 16:52:41

Telefonos elérhetőségre szükség lenne minden oldalon, adatlapon, meg a kampányiroda cimére, és a vezetőjének a nevére is. A bizalom miatt. A kampányban nagyon segit, ha van élő, közvetlen telefonkapcsolat, mert sok kérdés merülhet fel most az emberekben, amire választ szeretnének. Kevés az idő, gyorsan kell cselekedni....Sok sikert!
süti beállítások módosítása